23 aug 2024
Campagne
Communicatie
Eerste Lijn
Event
Mededeling
Oproep
Partner
Preventie
Image
lies lahousse.jpg

Op de komende editie van Pharmanology, de toonaangevende vakbeurs voor apothekers, zal het Van-netwerk ook aanwezig zijn. Iedereen is welkom bij onze stand waar we zullen vertellen over projecten als de Maand van de Preventie, Suïcidepreventie in de apotheek en andere projecten.

De vakbeurs biedt ook inspirerende keynotes en workshops waarbij deskundigen hun inzichten delen over de nieuwste innovaties en best practices binnen de apotheeksector. Prof. dr. apr. Lies Lahousse zal haar expertise delen op het gebied van therapietrouw en gepersonaliseerde zorg voor patiënten met chronische aandoeningen. Haar onderzoek richt zich op geneesmiddelengebruik en het identificeren van verschillen in ziektetrajecten om preventie, vroegtijdige detectie en gepersonaliseerde therapieën te verbeteren.

Prof. Lahousse zal ingaan op hoe wetenschappelijk onderzoek kan bijdragen aan een meer gerichte en doeltreffende farmaceutische zorg in de dagelijkse praktijk. Aanwezigen krijgen er praktische inzichten over hoe zij hun benadering kunnen afstemmen op de individuele noden van chronische patiënten om de therapietrouw te verbeteren.

Pharmanology 2024 vindt plaats op 12 en 13 oktober in Waagnatie, Antwerpen. Je kan je nu al inschrijven op de website van Pharmanology 2024.

Alle info over Pharmanology 2024.