3 okt 2024
Communicatie
Digitalisatie
Eerste Lijn
Event
Intern nieuws
Mededeling
Oproep
Partner
Preventie
Project
Sensibilisatie
Image
jpeg-optimizer_┬® Fotografie Bart Heleven - Pharmanology 2022-6311.jpg

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober vindt Pharmanology 2024 plaats. Ook VAN zal aanwezig zijn. Onze stand biedt jou, als ondernemende zorgverlener, info over hoe je het ondernemerschap doortrekt in het aanbieden van zorg. VAN wil jou als Vlaamse apotheker ondersteunen in het uitbreiden van deze dienstverlening, zodat je steeds een kwaliteitsvolle bijdrage kunt leveren aan de zorg van je patiënten. Want alles wat we doen, doen we samen.

We leggen de nadruk op 'therapietrouw bij diabetes', het eerstvolgende project van de Maand van de Preventie dat je een boost geeft om nog beter in te zetten op een aspect waar nog zeer veel marge voor verbetering is. Je krijgt ook meteen alle info om in november actief deel te nemen aan de Maand van de Preventie. Op 24 oktober zal er een opleidingswebinar plaatsvinden waarbij we alles over de actie zullen uitleggen. Ook andere onderwerpen komen aan bod. Kom dus zeker langs op stand 200B om je nóg meer als ondernemende zorgverlener op de kaart te zetten.

Lies Lahousse over gepersonaliseerde aanpak van therapietrouwheid

Wil je weten hoe je de ziektecontrole van je patiënten kan verbeteren door de therapietrouw te bevorderen? Dan is de lezing van prof Lies Lahousseapotheker-epidemioloog, een absolute must! In haar presentatie licht ze toe hoe wetenschappelijke onderzoeken de farmaceutische zorg in de dagdagelijkse praktijk kan ondersteunen. Het doel van deze lezing is je aanpak te optimaliseren op maat van chronische patiëntenDe keynote vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 15u45 tot 16u45.

Bekijk hier het volledige programma van alle keynotes en workshops op de beurs.

Download de Pharmanology app

Ter ondersteuning van het evenement is er ook de Pharmanology app, die je kan downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. Dit is een handige tool om je bezoek aan de beurs te plannen en georganiseerd te blijven. Je kunt het volledige programma bekijken en je eigen schema samenstellen, terwijl je realtime updates ontvangt over keynotes, workshops en andere activiteiten. Daarnaast kun je eenvoudig netwerken met collega’s en exposanten, afspraken inplannen en meldingen ontvangen wanneer jouw connecties aankomen. De app biedt ook exclusieve content via de social wall, met behind-the-scenes en live-updates, en bevat alle praktische informatie die je nodig hebt tijdens het beursweekend.

Meer info over de Pharmanology app

Uitgebreid programma

Pharmanology biedt een uitgebreid programma tijdens de beurs. Op zaterdagavond 12 oktober is er een feestelijke netwerkreceptie, gratis aangeboden door de beurs en haar exposanten. Dit is de perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer bij te praten met collega's en andere apothekers, terwijl je geniet van een drankje en een hapje. Daarnaast kun je op zondagochtend 13 oktober deelnemen aan een kosteloze gegidste wandeling rond het Eilandje in Antwerpen. Tijdens de wandeling "Cirkelen rond het MAS" (1,5 uur) ontdek je de rijke geschiedenis en de moderne transformatie van deze wijk. Vergeet echter niet om je vooraf te registreren voor de beurs via de website van Pharmanology.

Tenslotte brengt de beurs een breed scala aan andere exposanten samen die jou met veel plezier de nieuwste trends en innovaties laten ontdekken. Denk aan producten en diensten die het beheer van de apotheek efficiënter maken, digitalisering bevorderen en de patiëntbeleving verbeteren. Met een focus op praktijkmanagement, innovatie en klantenservice biedt Pharmanology een platform om inspiratie op te doen en je apotheek toekomstbestendig te maken. Kom langs bij onze stand om meer te weten te komen over hoe je in je apotheek kunt bijdragen aan preventie, detectie, sensibilisatie en doorverwijzing in de eerste lijn.

Schrijf je hier in voor de beurs

 



Bekijk hier welke andere exposanten er aanwezig zullen zijn

Bekijk hier alle info over Pharmanology 2024