4 aug 2021
Communicatie
COVID-19
Getuigenis
Vaccinatie
Image
Wouter Beke

De afgelopen maanden hebben zorgverleners van alle beroepen zich onvermoeid ingezet voor de vaccinatiecampagne in Vlaanderen. Maar liefst 90% van de Vlamingen hebben nu een eerste prik gekregen, waarvan meer dan 71% volledig beschermd is. Dat is ook Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke niet ontgaan. In deze video wil hij alle medewerkers en vrijwilligers bedanken om van deze enorme logistieke operatie een succes te maken.

Dat geldt ook zeker voor apothekers. Zij waren onmisbaar vanaf dag één in de voorbereiding en interne werking van de centra, alsook het bereiden, bewaren en toedienen van vaccins. Ze zetten zich niet enkel in als farmaceutische experten, maar ook als programmamanagers en algemene medewerkers van de centra. En laat ons de ijverige studenten niet vergeten, die iedereen hebben bijgestaan en een groot verschil maakten in de campagne.

De centra blijven nog een tijdje open. Maar zonder jullie was deze prestatie nooit mogelijk geweest. Ook namens het hele VAN-netwerk, hartelijk bedankt!