6 feb 2023
Eerste Lijn
Event
Partner
Sensibilisatie

Het VAN-netwerk wil graag al onze sprekers bedanken voor hun interessante en enthousiaste deelname aan het #CAVAsa symposium! Vandaag hebben we getoond hoe het zorglandschap psychosociale noden bespreekbaar kan maken als we goed samenwerken.

We bedanken ook alle aanwezigen voor hun aandacht en inbreng. Het was een eer jullie te mogen verwelkomen en we hopen jullie geïnspireerd te hebben met onze visie van de toekomst.

Tenslotte bedanken we ook onze eigen medewerkers voor hun sterke inzet voor de organisatie van dit evenement. Heb je het symposium gemist? Geen probleem. Het volledige evenement zal binnenkort te herbekijken zijn. Hou daarvoor zeker onze communicatie in de gaten.

"De eerste fase van het project #CAVAsa heeft bewezen dat apothekers een belangrijke rol kunnen spelen in psychosociale hulp. Zij komen dagelijks in contact met burgers en zijn de geschikte partners om mensen met psychosociale noden op een laagdrempelige manier toe te leiden naar bestaande zorg- en welzijnsorganisaties zoals de CAW’s. Daarom heb ik beslist om in te gaan op de vraag van het apothekersnetwerk door het project met 1 jaar te verlengen, zodat het komende jaar zoveel mogelijk Vlaamse apothekers in het project kunnen stappen”, aldus Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits