28 aug 2023
Communicatie
Event
Intern nieuws
Mededeling
Oproep
Partner
Sensibilisatie
Image
uitnodiging Politieke rondetafel.png

Met de lokale en Vlaamse verkiezingen van 2024 in aantocht, is het belangrijk om de rol van de apotheker in het zorglandschap grondig te belichten in de Vlaamse politieke kringen. Daarom nodigen we je van harte uit voor een politieke rondetafel, georganiseerd door het VAN-netwerk.  

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober, van 17u tot 18u, vóór de netwerkreceptie van het Apothekersbal in Gent. Tijdens deze rondetafel zullen we in een debat met de Vlaamse politieke partijen dieper ingaan op de huidige en toekomstige rol van apothekers in Vlaanderen. Het vertrekpunt zijn de acht aanbevelingen van VAN voor een duurzaam gezondheidsbeleid. Het evenement zal gemodereerd worden door Guy Tegenbos. 

Deze gelegenheid biedt een kans om kritische onderwerpen aan te kaarten, ideeën te delen en op politiek niveau na te denken over de toekomst van de apotheeksector. Deelnemen aan de rondetafel is kosteloos, graag vooral inschrijven via onderstaande link. Het debat wordt opgenomen en zal na afloop openbaar te herbekijken zijn. 

Schrijf je hier in.