31 aug 2023
Communicatie
Eerste Lijn
Event
Mededeling
Oproep
Sensibilisatie
Image
lintjes

De 24e editie van de Dag tegen Kanker, georganiseerd door Kom op tegen Kanker, staat voor de deur. Op 19 oktober 2023 bundelen we opnieuw onze krachten om solidariteit te tonen aan mensen met kanker en hun naasten. Deze dag is meer dan alleen een symbool; het is een kans om samen te komen en te laten zien dat patiënten niet alleen staan in hun strijd.

Het thema van dit jaar, "Kanker draag je niet alleen", benadrukt het belang van steun en verbinding, Door middel van zowel kleine als grootse gebaren. Het hoogtepunt van deze dag is het dragen van het gele lintje, dat de solidaire geest van de Dag tegen Kanker vertegenwoordigt.

 

Steun de Dag tegen Kanker vanuit de Apotheek

Apothekers spelen een essentiële rol in de zorggemeenschap en kunnen een tastbaar verschil maken op de Dag tegen Kanker. Daarom nodigen we elke apotheek uit om deel te nemen aan deze beweging van solidariteit. In het voorbereidingspakket voor september ontvangt elk apotheekteam tien gele lintjes. Draag deze lintjes op 19 oktober en toon je betrokkenheid bij deze belangrijke zaak. Verspreid het nieuws over de Dag tegen Kanker onder je collega's, vrienden en familie. Samen kunnen we de bewustwording vergroten.

Wil je meer doen? Gebruik het promotiemateriaal om je patiënten aan te moedigen om deel te nemen en steun te betuigen.

Meer info over de Dag tegen Kanker