Top van de Vlaamse Apotheker: programma en wegbeschrijving

Het belooft een boeiende namiddag te worden, waarbij nieuwe dienstverleningen zoals medicatieschema, individuele medicatievoorbereiding (IMV), transmuraal werken, preventie en medisch farmaceutisch overleg centraal staan.

Voor uw informatie hernemen we hier het programma:

13.30 uur   Onthaal en broodjes

14.40 uur    Een bombardement van getuigenissen van collega’s met ervaring in deze nieuwe diensten, gevolgd door een discussie in kleine groep

16.00 uur    Pauze

16.30 uur    We kiezen één thema en gaan hiermee concreet aan de slag: in groep opstellen van een actieplan voor uw apotheek voor één thema

17.15 uur    Conclusies uit de verschillende hoeken en groepen

17.20 uur    Al deze ervaringen, initiatieven en actieplannen van de deelnemers worden voorgelegd aan vooraanstaande politici en aan de vertegenwoordiger

                       van depatiënt: wat is hun reactie? Een debat!

18.00 uur    Eindconclusies en netwerkreceptie.

U komt met de wagen?

Omdat het algemeen geweten is dat parkeren op zaterdagnamiddag in Gent geen sinecure is, hebben we voor u een parking gehuurd, net buiten het stadscentrum.

Het adres is:  Parking van de Lieven Bauwens Building – Offerlaan te 9000- Gent.

Van daar is het een 20 minuten stappen naar de conferentielocatie, Het Pand, Onderbergen 1 te 9000 - Gent

Parkeren in de parking van de Lieven Bauwens Building (routebeschrijving als bijlage) is voor deelnemers aan de TOP gratis. Er is ruimte voor 130 wagens. We raden u stellig aan te carpoolen en deze parking te gebruiken.Bij het buitengaan van de parking ontvangt u een routebeschrijving naar Het Pand.

Natuurlijk kan u ook  proberen in één van de stadsparkings (betalend, zie bijlage). Hou er echter rekening mee dat het aantal plaatsen daar omwille van de drukte op zaterdagnamiddag zeer beperkt is. Mocht u dit toch willen proberen dan vindt u als bijlage eveneens de routebeschrijving vanaf de Zuidparklaan (= de laan waarlangs u Gent binnenrijdt) naar de conferentielocatie. Onderweg zijn er werken, maar de omleiding is aangeduid.

U komt met het openbaar vervoer?

Dit is eveneens een zeer goede optie. In dat geval neemt u aan hetstation Gent St-Pieters tram 1 (om de 6 minuten). Uitstappen aan de Korenmarkt.
Ga vervolgens naar links (Korenmarkt), rechtdoor over de brug (Sint-Michielshelling; vanop de brug ziet u aan uw linkerzijde, naast de Sint-Michielskerk, de rivierzijde van 'Het Pand') en tenslotte de eerste straat links (Onderbergen); 100 m verder vindt u aan uw linkerzijde de voortuin ('erehof') en ingang van Het Pand.

Hieronder vind u de parkeermogelijkheden en een wegbeschrijving om af te drukken.