Éénlijn.be - Multidisciplinaire opleidingen

 Alles wat je moet weten als huisarts of apotheker rond het Vitalink medicatieschema

Er zijn momenteel heel wat vragen rond het (correct) gebruik van het Vitalink medicatieschema.

Eénlijn.be biedt 2 soorten multidisciplinaire opleidingen aan.

  • Algemene verkenningstocht eGezondheidsdiensten met nadruk op het Vitalink medicatieschema:
    Na een korte inleiding over wat Vitalink inhoudt en wat er allemaal mogelijk is met Vitalink, voorzien we ook geruime tijd voor vraag en antwoord. Nadat je ons een datum, uur en locatie bezorgt, gaan wij op zoek naar spreker. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze opleiding is gratis. 
     
  • Specifieke praktische opleiding waarin zowel een artsen- als apothekerspakket aan bod komt: Ben je benieuwd om te zien hoe je medicatieschema’s kan uitwisselen tussen artsen en apothekers in het software pakket? Wil je met je eigen ogen zien hoe een arts of apotheker een medicatieschema aanmaakt en oplaadt naar Vitalink waarna het in een ander software pakket wordt afgehaald om dit te wijzigen? Heb je nog wat problemen met Vitalink en wil je oplossingen bespreken?
    Contacteer ons om een dergelijke sessie bij jou in de buurt te organiseren. Je kan ook steeds contact opnemen met je lokale beroepsvereniging die dan de mogelijkheden met éénlijn.be bekijkt. Alle opleidingen zijn gratis.