VAN zomert: een geïntegreerde zorgverlening in de eerste lijn

Graag meeschrijven aan het Vlaamse zorglandschap van morgen? Bekijk dan zeker de oproep voor de vorming van eerstelijnszones in het kader van de reorganisatie van de eerstelijnszorg in Vlaanderen: https://www.zorg-en-gezondheid.be/eerstelijnszone

+ Het wordt anders, mede dank zij jou

Het zomert al lang, en het najaar dient zich “warm” aan. We gaan voluit voor het #huisapothekerschap. Er wordt naarstig gewerkt aan de uitvoering van de akkoorden in het meerjarenkader wat betreft spreidingswet. 20 pilootprojecten geïntegreerde chronische zorg wachten om goedgekeurd te worden. Het aanbod aan MFO pakketten groeit met de dag.  En Jo Vandeurzen doet er een lap bovenop met bovengenoemde herstructurering van de eerste lijn.

Jij, beste collega, bent de spil van dit alles. Jij en jouw patiënten. Vragen? Bel of mail naar het Vlaams Apothekers Netwerk. Bel of mail naar jouw lokale beroepsvereniging. En in tussentijd wensen we jullie vele zomerse terrassen, aangename gesprekken, tijd voor zuurstof in verre oorden of thuis in jouw tuin. Kortom, een geweldige zomer gewenst!

Hier kan je de volledige tekst terugvinden die VAN schreef over de herstructurering van de eerste lijn.